Liga 1

Fane vrea 22.000 de euro pe lună! » Grigorie i-a cerut lui Copos dublarea salariului

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aflat la final de contract cu Rapid, Grigorie i-a solicitat lui Copos dublarea salariului pentru a rămîne în Grant


Ştefan Grigorie (30 de ani) joacă tare la negocierile cu George Copos şi a cerut o avere pentru a semna un nou contract cu alb-vişiniii. Mijlocaşul şi-a încheiat conturile cu Rapid, poate pleca gratis la orice formaţie şi speră să obţină o leafă cît mai mare, fiind conştient că acesta ar putea fi ultimul său contract important ca fotbalist. La tratativele pe care le-a purtat cu Copos, jucătorul l-a şocat pe patron cînd i-a transmis că vrea să cîştige de două ori mai mult, adică o leafă lunară de 22.000 de euro!

Şefului din Giuleşti nu i-a venit să creadă, iar Grigorie a încercat să-şi explice solicitarea: "Locuiesc cu chirie, n-am strîns nimic pînă acum, am şi rate la maşină!". Negocierile s-au blocat, iar şansele ca Fane să mai rămînă la Rapid sînt minime. Acesta ar putea ajunge la CFR Cluj, acolo unde e dorit de Ioan Andone.

5 goluri a marcat Grigorie pentru Rapid în sezonul trecut, în cele 36 de partide bifate de el în toate competiţiile

Coman, blocat de Copos
Dani Coman (33 de ani) şi-ar fi dorit să plece din Giuleşti în această vară. Motivul? Situaţia tensionată dintre el şi o parte din galerie. Portarul i-a cerut patronului din Grant să-i rezilieze contractul, însă Copos i-a transmis că acceptă numai dacă Robocop renunţă la restanţele financiare pe care clubul le are la el. Mai exact, salariile pe ultimele trei luni! Goalkeeperul a refuzat şi, dacă nu apare o ofertă din străinătate, va rămîne la Rapid pînă în vara viitoare.

Sabău caută stoper
După ce l-a ratat pe Cordoş (22 de ani), care a ajuns la Vaslui, Sabău trebuie să caute un alt stoper, avînd în prezent în lot doar 3 fundaşi centrali: Oros, Abrudan şi Burcă. Prima variantă ar fi Zoran Markovici (25 de ani), de la Gaz Metan, însă acesta negociază şi cu Partizan Belgrad, iar oferta sîrbilor e peste cea a lui Copos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.