Campionate

VIDEO FC Barcelona a pus mîna pe un puşti-minune brazilian de doar 6 ani

Artur în timpul testelor de la FC Barcelona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iunie 2012

Faimoasă pentru centrul său de creştere şi formare, La Masia, FC Barcelona va avea din toamnă un nou elev. Ultima achiziţie a clubului catalan este un puşti brazilian de doar 6 ani. Numele său: Artur Miani.

Vezi jos un video cu cîteva dintre reuşitele lui Artur.

Cum s-a ajuns aici? Mai mult din curiozitate, Artur a fost înscris de sora lui, Gabriela, pe site-ul oficial al Barcelonei. Spre surprinderea tuturor, la începutul lunii trecute, băiatul a fost chemat în Spania pentru a participa la cîteva teste. Nu s-a speriat. S-a dus în capitala Catalunyei însoţit de tatăl lui şi a dat examene timp de două zile, ultimul chiar pe ”Camp Nou”.

Şi s-a descurcat foarte bine, dovadă că, revenit acasă, Artur tocmai a fost înştiinţat că a trecut probele, iar în septembrie este aşteptat să se alăture celorlaţi puşti ”blaugrana” din La Masia.

”Este o senzaţie de nedescris. Şi sînt cu atît mai fericit cînd ştiu ce calităţi are Artur. Să ajungă la şcoala care l-a dat pe Messi este ceva extraordinar. Va fi o experienţă încîntătoare”, a declarat tatăl copilului, care va trebui să se mute alături de acesta la Barcelona.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.