EURO 2012

Hodgson răsuflă uşurat: îşi poate folosi vedeta! » Welcome Rooney!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Albionului renunţă la Carroll, autorul primului gol cu Suedia. Contra Ucrainei, partenerul din atac al lui Welbeck va fi Wayne, care şi-a ispăşit suspendarea de două meciuri


Anglia schimbă ofensiva în fiecare joc la Euro. Hodgson a început cu un singur vîrf, Welbeck, contra Franţei. A trecut la doi atacanţi, adăugîndu-l pe Carroll cu Suedia, iar acum se pregăteşte să schimbe iar! A venit momentul debutului la Euro pentru Wayne Rooney şi selecţionerul Albionului n-are de ales!

"Mi-aş pune vestiarul în cap!"
Vedeta lui Manchester United a tras tare la antrenamente, dar a suferit ca spectator la Doneţk şi Kiev ispăşindu-şi suspendarea de două meciuri, consecinţa cartonaşului roşu luat cu Muntenegru în ultima partidă din preliminarii. "Un jucător ca Rooney poate face o diferenţă mare şi sînt încîntat să pot miza pe el. Dacă îl las pe banca de rezerve, o să-mi pun tot vestiarul în cap", a explicat Hodgson mutarea.

Automat va sări din schemă Carroll sau Welbeck, deşi ambii au marcat la 3-2 cu Suedia, iar favorit e vîrful lui Liverpool. Partenerul lui Rooney în duelul de marţi, cu Ucraina, îl susţine, chiar dacă şi locul lui e ameninţat. "Toată echipa este fericită că Wazza va fi iar disponibil. Toţi avem de cîştigat în teren, bazîndu-ne pe calităţile lui, şi şansele de a ajunge cît mai departe la Euro cresc", a mărturisit Welbeck.

35 de goluri a marcat Rooney în 44 de meciuri la Man. United în sezonul trecut. La "naţională" n-are decît 3 goluri în preliminariile CE 2012

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.