Campionate

VIDEO Lada şi Elada » Karagounis continuă visul elen şi îi trimite acasă pe estici

+1 Foto
Foto: Reuters

Articol de Răzvan Luţac  —  duminică, 17 iunie 2012

După ce au speriat financiar Europa, grecii şochează şi la fotbal. Sînt în "sferturi" şi au eliminat favorita grupei, deşi erau ultimii înaintea partidelor de aseară


Grecia vrea să demonstreze că e "lanternă" doar în teorie. Surprinde gigantul rus cu un început sufocant: e lecţia învăţată de la cehi, chiar în meciul precedent. Katsouranis şi Gekas par veniţi din alt film, produs în 2004. Malafeev are emoţii, dar scapă. Pentru moment.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Revanşa "decarului"
Asaltul elenilor e potolit de şarjele ofensive ale lui Arşavin şi Dzagoev. Şi de un Jirkov metamorfozat, aducînd aminte de perioada Chelsea. Degeaba. Kerjakov se zbate în zadar, vrea să doboare recordul de şuturi trimise pe lîngă poartă. Ruşii controlează, însă par că aşteaptă ceva de la celălalt meci, unde scorul e tot nul. Dar au parte de acţiune "pe viu": Karagounis apare din neant, înţeapă mingea pe sub Malafeev şi amuţeşte o Rusie nedumerită: 1-0 în prelungirile primei reprize. Revanşa pentru penaltyul ratat împotriva Poloniei!

Citeşte şi: VIDEO Curajul de a învia » După 1-4 la debut cu Rusia, cehii ajung în "sferturi" de pe primul loc

Karagounis, nu Kalinka
Şi Advocaat mută. Iese Kerjakov, eroul negativ. Cel pozitiv îşi continuă recitalul: Karagounis cade în careu, caută contactul, dar nu primeşte penalty. Reacţia e desprinsă din filmele lui De Niro - închinăciuni, combinate cu înjurături şi lacrimi de ciudă. Disperarea veteranului se transformă în panică pentru ruşi: Tzavellas izbeşte bara (70), iar golul ceh îi trimite sub linie pe Arşavin şi compania. Finalul mută starea de asediu în careul grec. Care rezistă aproape incredibil, ca în urmă cu opt ani. Imposibila calificare e realizată. Să se repete istoria? Herodot ar fi de acord!

CLASAMENT FINAL GRUPA A
1. CEHIA 3 2 0 1 4-5 6p
2. GRECIA 3 1 1 1 3-3 4p
3. Rusia 3 1 1 1 5-3 4p
4. Polonia 3 0 2 1 2-3 2p

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.