Tenis

VIDEO Furie nebună! » Nalbandian descalificat în finala de la Queen's după ce a lovit un arbitru

+5 Foto
Nalbandian și-a ieșit din minți în finala de la Queen's

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 17 iunie 2012

David Nalbandian a fost descalificat astăzi ultimul act de la Queen's, după ce a lovit un arbitru de linie într-un acces de furie.


Argentinianul şi-a pierdut cumpătul în setul doi, cînd Marin Cilici a reuşit un break, luînd conducerea cu 4-3. Chiar dacă reuşise să se impună în primul act cu 7-6, sud-americanul a răbufnit, lovind cu piciorul un panou publicitar de lemn care a ricoşat în piciorul unui arbitru. Oficialul a fost tăiat în zona tibiei, iar arbitrul meciului a decis să oprească finala.

Vezi aici incidentul de la Queen's!

În cele din urmă s-a decis ca Nalbandian să fie descalificat, iar Marin Cilici să cîştige finala. E posibil ca argentinianul să fie amendat drastic şi chiar suspendat pentru reacţia sa de către ATP, fiind în pericol să rateze chiar şi Olimpiadă.

"Am făcut o greşeală, dar nu trebuia să se termine aşa"
Sud-americanul şi-a cerut scuze pentru reacţia sa, dar consideră că reacţia organizatorilor a fost pripită: "Îmi pare foarte rău, dar cîteodată devii frustrat pe teren. Cîteodată greşesc şi recunosc asta. E un moment greu într-o finală ca asta, iar uneori resimţi o mare presiune din partea ATP cînd eşti nevoit să joci atîtea turnee.

Azi am făcut o greşeală, dar nu cred că trebuia să se termine aşa, mai ales într-o finală ca asta. Sînt multe reguli care nu se aplică", a spus David Nalbandian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.