EURO 2012

VIDEO Un comentator elen s-a isterizat la golul lui Karagounis

Comentatorul grec în plină acțiune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iunie 2012

Giorgios Helakis este unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi din Grecia. Este exuberant de felul lui. Modul cum s-a comportat la golul marcat de Karagounis împotriva Rusiei (1-0), datorită căruia ”naţionala” elenă a trecut în ”sferturi” la Euro 2012, i-a uluit însă chiar şi pe conaţionalii săi.

Vezi jos izbucnirea comentatorului grec.

Cînd mingea a intrat în plasă, Helakis a început să răcnească şi să gesticuleze violent. A şi dat cu pumnii în masă. Şi, în plin moment de isterie, nu s-a putut abţine să strige: ”Karagounis i-a crestat pe ruşi ca şi cum ei erau sardine”.


AICI    GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos    modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi,  CV-urile   tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o  prezentare de   excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta  e   locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai    importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote!    Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.