EURO 2012

Euro 2012, ruşine istorică pentru Olanda! Pe van Marwijk nu-l apucă duelul cu Piţurcă

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 iunie 2012

Olanda termină Euro cu cel mai prost bilanţ din istoria sa la turneele finale: zero puncte.

Olanda a participat la 15 turnee finale de Campionat Mondial şi European în care prima rundă o reprezintă meciurile din grupe. La Euro 2012 a reuşit cele mai puţine goluri, doar 2, înscrise de Van Persie cu Germania şi Van der Vaart cu Portugalia. O prestaţie atît de slabă a atacului olandez se regăseşte o singură dată în istorie: CM 1990, cînd batavii au făcut trei remize, 1-1 cu Egipt, 0-0 cu Anglia şi 1-1 cu Irlanda.

"Nu mă întrebaţi dacă rămîn"
Imediat după meci, olandezul Bert van Marwijk a fost întrebat de reporterul NOS (televiziunea naţională) dacă va mai continua ca selecţioner. "Nu mă întrebaţi asta acum", s-a enervat tehnicianul batavilor. "Nu mă gîndesc acum la viitorul meu. E prea devreme". Aproape sigur, BvM va fi demis de la "naţională", nu va mai prinde meciurile cu "tricolorii" din preliminariile CM 2014.

Olanda e adversara României în preliminariile pentru Mondialul din Brazilia, alături de Turcia, Ungaria, Estonia şi Andorra.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.