Liga 1

"Nu vom mai continua cu Ilijoski!"

Baze Ilijoski nu va mai continua la FC Brașov

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday, 18 June 2012

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat că atacantul Blaze Ilijoski nu mai face parte din planurile sale pentru sezonul viitor.


"Cu siguranţă nu vom mai continua cu Ilijoski. Nu s-a prezentat la programul echipei, a pierdut din pregătire şi nu putem obliga pe nimeni să joace pentru Braşov. Nu ştiu cum se va soluţiona cazul său", a declarat antrenorul.

Tehnicianul a discutat şi despre starea lotului. "Nu sîntem într-un moment prea bun din punct de vedere al lotului. Avem discuţii cu jucători pentru a-l completa. Avem nevoie de un portar, un fundaş central, un atacant şi o alternativă pentru postul de fundaş stînga. În plus, în cazul în care Distefano nu se va alătura din nou lotului nostru, vom avea nevoie şi pe poziţia lui de un jucător.", a completat Badea

Braşovul va pleca mîine într-un cantonament de 18 zile în Slovenia, stagiu în care vor disputa amicale cu: HNK Rijeka (Croaţia), Metalurg Zaporoje (Ucraina), FC Baku (Azerbaidjan), NK Maribor (Slovenia) şi încă doi adversari necunoscuţi pînă la această oră.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.