EURO 2012

Explicaţie incredibilă pentru eliminarea ”Sbornaia”: ”Grecia a fost prea slabă”

Rusul Arșavin (dreapta) n-are nici o șansă în fața fundașului grec Kyriakos Papadopoulos // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele federaţiei de la Moscova, Fursenko, e convins că ”naţionala” şi-ar fi arătat clasa dacă avea în faţă un adversar care să o solicite.

Rusia caută explicaţii pentru dezastrul de la Euro 2012. Cum de-a fost posibil ca "Sbornaia" să treacă de la spectaculosul 4-1 cu Cehia, din debut, exact în extrema cealaltă, sfîrşind prin a fi eliminată din turneu de Grecia (0-1)?

Dacă jucătorii tac, preşedintele federaţiei de la Moscova, Serghei Fursenko, are deja răspunsul. El pretinde nici mai mult, nici mai puţin decît că "Grecia n-a fost un adversar suficient de puternic pentru a-i obliga pe ai noştri să-şi arate adevărata clasă"!

Tentativa lui Fursenko de a-i proteja oarecum pe Arşavin şi compania n-a avut însă succes. Presa a pus tunurile pe ei chiar înainte de a coborî din avion. "Bastarzilor!", i-a umilit tabloidul Moskovski Komsomoleţ, în timp ce Tvoi Den a pus punctul pe "i": "Cînd suporterii îşi asumă atîtea riscuri ca să vă urmeze pe stadioane ostile, voi n-aveţi dreptul să pierdeţi! În nici un caz. Şi mai ales de-o manieră atît de ruşinoasă".

"Jucătorilor nu le-a păsat deloc de prestigiul fotbalului rus. Tot timpul au fost cu gîndul doar la banii lor" (Tvoi Den, cotidian rus)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.