Liga 1

Vasluienii trec la ”curăţenie”: trei jucători sînt deja gata de plecare

Tehnicianul portughez Augusto Inacio reconstruiește Vasluiul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 19 iunie 2012

FC Vaslui îşi remodelează lotul. Nu mai puţin de 9 jucători a achiziţionat clubul patronat de Adrioan Porumboiu în această vară, respectiv pe Jumisse, Caue, Carlos Soto, Andrei Cordoş, Liviu Antal, Adrian Sălăgeanu, Fernando Varela, Walter Heil şi Ervin Zsiga. Un altul, Irineu, se află în probe.

Remanierea masivă presupune şi renunţarea la anumiţi fotbalişti. Trei sînt deja cu bagajele făcute. Între aceştia, doi brazilieni: fundaşul Gladstone şi mijlocaşul Anderson. Ambii au fost anunţaţi, scrie ”Vremea nouă”, că nu fac parte din planurile antrenorului Augusto Inacio pentru următoarea stagiune. Ei nici nu au fost luaţi în stagiul din Austria, ci au rămas acasă pentru a-şi aranja viitoarele destinaţii.

“Îmi pare rău că mă despart de Vaslui, a fost o echipă la care m-am simţit foarte bine. Sunt dispus sã rămîn în Liga I dacã voi avea o ofertă bună, pentru că m-am simţit excelent în România”
Gladstone, fost fundaş Vaslui

Un alt jucător pe picior de plecare este Adrian Gheorghiu. La Vaslui din 2006, nici mijlocaşul de 30 de ani nu se află în Austria, ci îşi caută altă echipă. El ar putea ajunge la nou promovata CSMS Iaşi, care l-a dorit şi iarna trecută.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.