EURO 2012

VIDEO Geniu cu mîna la gură » Balotelli a marcat un gol FABULOS şi s-a dezlănţuit

+5 Foto
Balotelli (foto: reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iunie 2012

Mario Balotelli. Super-Mario Balotelli. Cel mai capricios jucător al Italiei a oferit golul fazei grupelor, după o execuţie ce îmbină forţa unui atlet desăvîrşit cu eleganţa unui gimnast. Imediat după gol, vulcanica personalitate a italianului în vîrstă de 22 de ani a ieşit la iveală, iar colegul Bonucci a intervenit scurt: i-a pus mîna la gură!

A fost al doilea gol marcat de Balotelli pentru Italia, în 11 apariţii, o reuşită care a calmat trupa lui Prandelli, nevoită să învingă Irlanda pentru a spera la calificarea în sferturile de la Euro. Balotelli a făcut o piruetă acrobatică din 8 metri şi şi-a trecut numele pe tabelă, 2-0, iar Italia obţinea într-un final biletele pentru primele 8 echipe de la Euro. (VIDEO AICI CU GOLUL LUI BALOTELLI)

Imediat după gol, în timp ce ceilalţi jucători îl felicitau, Bonucci i-a pus repede mîna la gură, fiindcă "zicea ceva în engleză, eu n-am înţeles, dar trebuie să fi fost periculos. I-am pus mîna la gură fiindcă Mario e un jucător de instinct şi spune multe, deşi ăsta e şi atuul lui. Am vorbit cu el, şi-a dat seama că trebuie să se comporte bine".

Sînt mai multe speculaţii în ceea ce priveşte destinatarii insultelor pe care Balotelli le îndruga. De altfel, Balotelli nu e străin nici la acest turneu final de controverse. După ce a ameninţat cu moartea pe oricine îndrăzneşte să fie rasist cu el, Balotelli a avut şi o dispută cu antrenorul Prandelli.

La finalul meciului cu Irlanda, cînd toţi jucătorii celebrau victoria, Balotelli a schimbat tricoul cu unul dintre cei mai slabi jucători ai Irlandei de la acest turneu final, portarul Shay Given.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.