Liga 1

A plecat ca ”principal”, a revenit ca ”secund”: Jerry Gane s-a întors la Turnu Severin

Bondrea și Gane se reîntîlnesc cu misiunea de a-i menține pe severineni în prima ligă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iunie 2012

Surpriză mare la startul pregătirilor nou-promovatei CS Turnu Severin în vederea viitoarei stagiuni. La prezentare şi-a făcut apariţia şi Jerry Gane. Fostul atacant al Craiovei şi al lui Dinamo părăsise echipa vara trecută, cînd era antrenor principal. Acum a revenit, dar ca ”secund” al lui Marian Bondrea!

“Mă bucur că revin la echipă, chiar dacă în alte circumstanţe. Acum am ocazia să lucrez cu domnul Bondrea, care mi-a fost antrenor la Electroputere Craiova şi, apoi, la Universitatea Craiova. Mă întorc la echipa pe care eu am mai pregătit-o, atît în perioada în care era la Craiova, dar şi şase luni la Severin. Din perioada mandatului meu au mai rămas câţiva jucători”, a declarat Gane în ”Ediţie specială”.

În privinţa lotului, unica noutate o reprezintă Alin Buleică, fostul jucător al Universităţii Craiova, aflat sezonul trecut la Petrolul. Alţi doi jucători, mijlocaşii Goşman, de la Juventus Bucureşti, şi marocano-italianul Jawad sînt în probe. Se discută împrumutul unor jucători de la CFR Cluj, precum Hora sau Bastos, dar şi de la Pandurii Tîrgu Jiu.

Efectivul prezent la reunire: M. Neagoe, Mirescu, Bălău, Cosici, L. Rusu, Alex Giurgiu, Mitici, Neacşa, Hugo Moutinho, Ad. Olah, Silviu Bălace, Dandea, Mitroi, Abba, Alex Zaharia, Vancea, Al. Marin, Rioşanu. Şteţca a absentat motivat.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.