Liga 1

Claudiu Niculescu în pericol: ”Îl voi demite dacă voi prelua clubul!” :X

Niculescu o antrenează pe ”U” din iarnă, după demiterea lui Ionuț Badea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iunie 2012

Claudiu Niculescu ar putea avea zilele numărate pe banca Universităţii Cluj. Clubul ardelean este pus în vînzare de patronul Florian Walter, iar potenţialul cumpărător anunţă deja schimbări la vîrf.

”Niculescu nu va mai rămîne dacă voi prelua clubul. Am mai multe nume pe listă, precum Adrian Falub sau Cosmin Contra. Oricum, am discutat cu mai mulţi oameni de fotbal, care mă vor ajuta să aduc jucători de calitate”, a declarat Adrian Marţian pentru ”oradecluj.ro”.

Acesta negociază intens cu Walter: ”I-am făcut o ofertă de a prelua clubul cu tot cu datoriile sale. Dînsul a cerut o altă sumă, dar nu e diferenţă foarte mare. Practic, eu cumpăr ceva care nu există, adică dau banii pe nişte acte. Oricum, voi comanda un audit pentru calcularea datoriilor exacte şi a situaţiei financiare”. La tratative ar fi participat şi Ionuţ Luţu, ”ajutorul” lui Gigi Becali.

3,5 milioane de euro ar cere Walter pe ”U” Cluj; altă sumă vehiculată e de 5 milioane

Există şi un termen: ”Aştept un răspun pînă miercuri, iar dacă nu se va face această afacere, atunci voi investi la Cesena cu Adrian Mutu. Începem din Serie B şi construim acolo”. Marţian şi atacantul român sînt prieteni şi, se pare, au afaceri împreună.


”Dacă va fi să preiau clubul, Marius Vizer mă va sprijini în proiectul meu.
Domnul Walter trebuie să fie conştient că mi-a lăsat o echipă, care nu ştiu dacă ar rezista în Divizia B, ce să mai vorbim de prima ligă”

Adrian Marţian

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.