Nationala

Brănescu simte că a căzut la mijloc în scandalul juniorilor de la Novi Sad: ”Un an pentru o pizza e o exagerare”

Brănescu, 18 ani, n-a apărat niciun meci la turneul de Elită din Serbia

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul lui Juventus spune că n-a băut alcool, n-a participat la chefuri şi-şi recunoaşte unica vină de a fi mîncat o pizza: ”Eram totuşi în cele două ore libere”. A discutat situaţia şi cu şefii de la Torino.

- Laurenţiu, ai fost suspendat un an de la echipele naţionale. Ce s-a întîmplat, practic, în Serbia?
- Am plecat cu toţi, jucătorii şi întreg staff-ul, în oraş a doua zi după meciul cu Germania. Am primit două ore libere, în care e adevărat că m-am aflat la o masă unde se bea bere şi se mînca pizza. Da, am comandat şi eu o pizza, recunosc, dar mi se pare prea mult ca, pentru asta, să fiu sacrificat! Un an pentru o pizza! Şi, pînă la urmă, eram în timpul meu liber, nu?

- Putem discuta totuşi de timp liber pe durata unui turneu final aşa important?
- De ce nu? La toate cluburile, la echipele naţionale, există perioade mai lejere, pentru relaxare. Eu am venit mereu cu inima deschisă la lot. Şi-mi doresc să vin în continuare! Iar acum, dintr-odată, din cauza unei pizza, să se ia o decizie care mă loveşte atît de tare la imagine! Sigur, nu e bună o pizza pentru un jucător, am greşit, dar aveam următorul meci, cu Serbia, abia peste două zile. Credeţi că vreau să ajung la echipa naţională ca să beau o bere şi să mănînc o pizza?!

"Nu e treaba mea să comentez decizia FRF"

- Ai discutat cu şefii lui Juve?
- Am vorbit un pic la telefon cu Giovanni Rossi, directorul executiv de la tineret. Ştia despre evenimente, i-am explicat şi eu pe scurt. Dar a rămas să mai discutăm, fiindcă era ocupat cu nişte transferuri.

- Faci memoriu la FRF pentru reducerea suspendării?
- Nu ştiu. Nu m-am gîndit încă! Nu e treaba mea să comentez decizia federaţiei, dar spun sincer că am căzut la mijloc în toată această poveste. Sîntem majori, fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, însă simt că s-a exagerat în ce mă priveşte.

15 euro a fost diurna delegaţiei "tricolore" pe durata turneului din Serbia

"Pe Laurenţiu îl cunosc de la 12 ani şi nu ştiu să fi făcut vreodată lucruri urîte la nivel extrasportiv. E nedrept ce i se întîmplă!" (Cristian Buturugă, impresarul lui Brănescu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.