EURO 2012

Blohin nu iartă: ”Mingea a intrat 50 de centimetri în poartă. Dar ce putem face în faţa a 5 arbitri?”

Momentul în care Terry respinge mingea de dincolo de linia porții

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 June 2012

Oleg Blohin nu şi-a ascuns furia după ce arbitrii nu au acordat gol Ucrainei în meciul contra Angliei (0-1), cînd mingea trimisă de Devici a fost respinsă de Terry de dincolo de linia porţii adverse. La faza din minutul 62, cînd scorul era deja 1-0 pentru englezi, ”centralul” ungur Viktor Kassai a lăsat jocul să continue, după ce asistentul suplimentar Istvan Vad nu i-a semnalizat că mingea a depăşit linia porţii cu întreaga circumferinţă.

"A fost un balon care a intrat cu 50 de centimetri în poarta engleză. Dar nu este gol. Ce pot spune, ce pot face în faţa deciziilor a 5 arbitri care sînt pe teren şi nu văd? Ce făceau ei acolo?", a spus selecţionerul ucrainean după eliminarea echipei sale de la Euro.

Fostul mare atacant a avut şi alt reproş: "Terry şi Carroll au dat cu coatele şi nu au primit cartonaşe galbene. Totuşi, Collina, responsabil al arbitrilor din cadrul UEFA, ne-a spus că orice lovitură cu cotul va fi sancţionată. Ce pot spune? Nu am avut noroc. Nu a fost ziua noastră. Dar nu vreau să acuz arbitrajul".

Citeşte şi ”Hair&referee save the Queen » Anglia a învins Ucraina cu un gol al lui Rooney şi după un gol clar anulat de arbitrul Kassai”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.