Liga 1

4.500 euro în loc de 10.000 euro » Primele dinamoviştilor au intrat la apă

Dinamoviştii au plecat dezamăgiţi în turneul de pregătire din Austria

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii au fost şocaţi cînd au aflat că bonusul pentru cîştigarea Cupei s-a înjumătăţit, întrucît au fost premiaţi din banii jucătorilor şi ceilalţi angajaţi ai clubului.

Conducerea s-a ţinut de cuvînt şi le-a achitat jucătorilor prima pentru cîştigarea Cupei României chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Austria. Numai că roş-albii au avut un şoc ieri, în momentul în care şi-au verificat conturile: "Noi ştiam că trebuie să primim 10.000 de euro pentru cucerirea trofeului, dar am primit mai puţin de jumătate! Sîntem obişnuiţi, am mai păţit-o şi după ce am eliminat-o pe Slovan Liberec, dar nu putem spune că ne convine. Dimpotrivă!".

În toamna lui 2009, şefii le-au promis fotbaliştilor cîte 50.000 de dolari după "Miracolul de la Liberec", însă acei bani nu au ajuns niciodată în vestiar!

Acum, fiecărui dinamovist, indiferent că a fost titular de drept sau nu, i-a revenit cîte 4.500 de euro pentru cîştigarea Cupei. Cum s-a ajuns în această situaţie?! Întreaga sumă care se cuvenea fotbaliştilor a fost împărţită cu întregul staff, dar şi cu toţi angajaţii clubului, de la secretară pînă la îngrijitorul gazonului din Ştefan cel Mare! "Pe undeva, e normal ca fiecare din club să primească o anumită sumă, însă ne-a deranjat că ni s-a promis una, iar la noi a ajuns mai puţin de jumătate", au concluzionat elevii lui Bonetti.

5.000 de euro ar trebui să încaseze fiecare dinamovist dacă roş-albii vor cîştiga Supercupa României în faţa CFR-ului, pe 14 iulie

"Prima pentru cîştigarea Cupei nu a fost 10.000 de euro de jucător, ci 5 miliarde de lei, care s-au împărţit proporţional cu timpul de joc al fiecărui fotbalist" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

"Pentru ceilalţi din club există alt buget de premiere, nu s-a plătit nicidecum din suma alocată jucătorilor" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.