Stranieri

A schimbat şi echipa, şi salariul» Torje se umple de bani la Granada!

Torje a înscris două goluri în 22 de partide pentru Udinese

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Thursday, 21 June 2012

Pentru Gabriel Torje, împrumutul de la Udinese la Granada poate fi un pas înainte din toate punctele de vedere. La clubul spaniol va fi titular de bază, antrenorul Juan Antonio Albacete Anquela fiind cel care l-a dorit la echipă, iar dacă va avea evoluţii bune, el va avea şansa să prindă un contract la una dintre echipele mari ale Europei.

Gabi va juca un sezon la Granada şi se poate îmbogăţi în funcţie de performanţele sale. Salariul anual, independent de evoluţii, este de 360.000 de euro, însă bonusurile îi pot dubla suma. Mijlocaşul de 22 de ani are clauze "beton" în contract:

1. În momentul în care va ajunge la 15 partide jucate ca titular, cel puţin 45 de minute, lui Gabi îi vor intra în conturi 30.000 de euro. Dacă va bifa 30 de meciuri pînă la finalul sezonului, toate ca titular, Torje va fi premiat cu 120.000 de euro!
2. Pentru 15 goluri şi pase de gol, cumulate, fostul dinamovist va mai primi 30.000 de euro. Suma se înmulţeşte cu patru dacă şi reuşitele sale se dublează!
3. Fiecare convocare la echipa naţională este premiată cu 5.000 de euro, iar la aceste prime se adaugă şi cele pentru victoriile din campionat şi din Cupa Spaniei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.