Liga 1

Zotta vrea cuplaje pe Naţional Arena: "O să cîştigăm bani şi îi vom civiliza şi pe suporteri". Se teme însă de Lady Gaga :O

Rapidiștii au fost ultima dată pe ”Național Arena” în mai, cu ocazia finalei Cupei cu Dinamo

Articol de Cătălin Popescu  —  joi, 21 iunie 2012

Constantin Zotta crede că ideea cuplajelor între echipele de top este una foarte bună şi anunţă că şi Rapid vrea să joace mai multe meciuri din campionat pe cel mai mare stadion din România.

Preşedintele Rapidului a vorbit la GSP TV despre situaţia actuală din Grant şi a adus în discuţie şi problema stadionului Naţional: "Nu doar Steaua şi Dinamo vor să joace acolo. Şi noi o vom face. În Europa League vrem neapărat să evoluăm pe Naţional Arena".

Fostul arbitru laudă ideea şefilor din fotbal de a fixa cuplaje pe fostul "23 august": "Era cea mai bună soluţie să se organizeze astfel de meciuri. Mircea Sandu a avut o propunere foarte bună şi Dumitru Dragomir a susţinut-o. Chiar şi domnii Copos şi Badea s-au înţeles atunci. Era un handicap cu suporterii, puteau izbucni unele scandaluri, dar aveam ocazia să-i civilizăm mai mult. Se umplea şi stadionul sau, dacă nu, erau măcar 40-45 de mii de oameni. Cîştigau şi cluburile bani mulţi, era bine şi pentru spectacol. Cred că nu e timpul pierdut şi se poate încerca din nou".

Rapidiştii pot întîmpina totuşi probleme pentru meciurile din Europa League pentru că Lady Gaga va avea un concert pe Naţional Arena pe 16 august: "Nu ştiu cum va fi în luna august, am înţeles că Lady Gaga va susţine un concert în acea perioadă. Nu este sigur dacă putem evolua atunci".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.