Liga 1

Claudiu Niculescu e în ceaţă: ”Nu ştiu dacă voi rămîne antrenor la U” :S

Ana Maria Prodan a zis că-l va păstra pe Niculescu, dar Claudiu nu e convins de acest lucru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iunie 2012

Preluarea clubului de către Ana Maria Prodan nu a produs mare entuziasm la Universitatea Cluj. Jucătorii sînt neîncrezători în noul proiect, iar antrenorul Claudiu Niculescu susţine că a aflat de schimbare abia marţi, nu de acum două săptămîni, cum a susţinut soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf.

Nu ştiu ce v-a spus Ana Maria Prodan, eu am vorbit cu ea în urmă cu trei zile. Mă voi duce din nou la club să discutăm, am înţeles că se vorbeşte de mai mulţi jucători care vor veni la echipă, dar nu ştiu care vor fi aceia. Dacă voi fi antrenor în noul proiect? Nu ştiu acest lucru, staţi să vedem ce se va întîmpla. Nu am o confirmare oficială asupra viitorului meu”, a afirmat Niculescu pentru ”oradecluj.ro”.

Preşedinte de onoare al ”U” şi cîştigător al Cupei cu ”şepcile roşii” în 1965, singurul trofeu din istoria clubului, Remus Cîmpeanu e tot sceptic: “Nu ştiu ce va face această doamnă şi cît de multe ştie despre ce înseamnă Universitatea. Ce pot să vă spun e că i-am văzut pe băieţi la antrenament, parcă sînt nişte roboţi. Se gîndesc că azi aleargă pentru U, iar mîine poate vor pleca altundeva. Mă surprinde şi nepăsarea autorităţilor locale în legătură cu destinul acestei echipe”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.