EURO 2012

Euro face victime! Un chinez a murit după ce n-a dormit mai multe nopţi ca să se uite la meciuri!

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 iunie 2012

Un tînăr de 26 de ani, din oraşul chinez Changsha, a murit după ce a stat treaz mai multe nopţi,  pentru a vedea  toate meciurile disputate în cadrul Campionatului European.

Siteul sina.com informează că Jiang Xiaoshan, fan al naţionalei Franţei şi Angliei, a murit marţi, 19 iunie, după ce a urmărit împreună cu cîţiva prieteni într-un pub meciul dintre Italia şi Irlanda. După întîlnire, Jiang s-a întors acasă şi s-a culcat la ora 5 dimineaţa, dar nu s-a mai trezit. Conform surselor, lipsa somnului, consumul de alcool şi tutun i-au slăbit sistemul imunitar, fiindu-i fatale.

Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiaţi, care au spus că Jiang ducea o viaţă normală, ba chiar jucase şi fotbal pînă în urmă cu ceva timp, în echipa universităţii.

În China, din cauza orelor de difuzare, turneul final este greu de urmărit, majoritatea partidelor avînd loc noaptea. Şi la Mondialul din Africa de acum doi ani, sau cel din Germania 2006 au fost probleme, mulţi chinezi pasionaţi de fotbal suferind din cauza orelor la care se disputau meciurile.

(Ioana Dumitrescu)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.