Liga 1

Pariul lui Bonetti! Homei a jucat doar 443 de minute în ultimii doi ani, dar Dinamo i-a mai dat o şansă

Sergiu Homei are şansa de a se impune la Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 22 iunie 2012

Plecarea lui Adrian Scarlatache la Hazar Lankaran pentru 550.000 de euro a lăsat un gol pe banda dreaptă a apărării, acolo unde ar putea evolua Laurenţiu Rus sau Srgian Luchin.

Primul este preferat de Bonetti la închidere, iar Luchin în centrul defensivei. Pînă vor transfera un fundaş dreapta, "cîinii" îi mai dau o şansă lui Sergiu Homei. De altfel, Bonetti l-a preferat pe apărătorul de 25 de ani în detrimentul lui Eugen Crăciun, lăsat acasă.
Şase meciuri în doi ani!

Sergiu trage cu dinţii de această oportunitate, mai ales că pînă acum a avut parte numai de ghinioane. În 2009, în loc să meargă în Premier League, cînd Cristi Borcea anunţa că West Ham e gata să plătească 2,7 milioane de euro, Homei a ajuns la echipa a doua a clubului, apoi, sub formă de împrumut, la Poli Iaşi, apoi la Unirea Urziceni, unde a suferit o accidentare gravă la genunchi.
I-au fost afectate ligamentele şi meniscul şi a avut nevoie de 7 luni de pauză! A bifat pentru Urziceni doar 238 de minute în trei partide, iar sezonul trecut a mers la Tg. Mureş, unde a jucat 105 minute, tot în trei meciuri.

I-au diminuat salariul
Imediat ce transferul la West Ham s-a "evaporat", Cristi Borcea a decis să-i mărească salariul la 12.000 de dolari pe lună. Iarna trecută, contractul i-a fost diminuat la 7.000 de dolari lunar, bani încasaţi indiferent dacă joacă sau nu pentru roş-albi. Sergiu mai are un an de contract cu Dinamo şi, dacă îl va convinge pe Bonetti, ar putea fi una dintre soluţiile antrenorului pentru postul de fundaş dreapta în noul sezon.

150.000 de euro i-a plătit Dinamo lui Sopron, în 2007, pentru achiziţionarea lui Sergiu Homei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.