Liga 1

Anamaria Prodan s-a pus pe treabă » Nume noi în staff, în conducere şi în lotul lui Claudiu Niculescu

foto: Ziua de Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iunie 2012

Anamaria Prodan a preluat frîiele Universităţii Cluj şi şi-a luat repede rolul în serios. Ardelenii au efectuat cîteva transferuri importante

Cel mai proaspăt nume pe care soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a adus este fundaşul brazilian de 22 de ani Erico da Silva, de la echipa secundă a lui Palmeiras. Acesta se adaugă lui Paulinho, Alex Santos, Roberto Iancu, Viorel Dinu sau Dragoş Firţulescu.

Şi staff-ul tehnic a suferit modificări. Sandu Tăbîrcă, fost director tehnic al retrogradatei Voinţa Sibiu, s-a alăturat echipei antrenate de Claudiu Niculescu.

"Eu am fost rugat de doamna Prodan să vin să ajut şi am acceptat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar pot spune că în mare parte ne-am înţeles. Funcţia contează mai puţin, vin să-l ajut pe Claudiu Niculescu cu tot ce pot, în tot ce înseamnă pregătire fizică, dar şi tactică", a spus Tăbîrcă pentru Ziua de Cluj.

De asemenea, şi Aurelian Babuţan, care a ocupat pentru cîteva zile postul de director sportiv la Steaua, va ocupa un post în conducerea Universităţii Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.