Liga 2

UPDATE » Portarul Cruceru se simte mai bine! Medicii spun că nu are probleme la inimă

Articol de Răzvan Luţac, Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE 13:30 / Alexandru Cruceru este într-o stare mai bună, a cerut de mîncare şi a fost readus la Spitalul Bagdasar. Investigaţiile medicilor de la Spitalul Militar au relevat că acesta nu are probleme la inimă.

*****
Fotbalistul care a stat în comă peste 24 de ore după un atac cerebral suferit miercuri pe teren a fost mutat la Spitalul Militar.


Prăbuşit la ultima fază a "barajului" Apă Craiova - Posada Perişani, Alexandru Cruceru (29 de ani) a devenit protagonistul unei serii de întîmplări nefericite. Şi-a revenit la spitalul din Tîrgu-Jiu, dar tot acolo a intrat în comă, miercuri seara. Transferat la Bucureşti, a fost conectat la aparate.

Joi seară a redeschis ochii. Pentru ca ieri dimineaţă să scoată primele cuvinte: "A spus că nu îi este foame şi are o stare de greaţă", răsufla uşurat cumnatul său. RMN-ul a infirmat temerile medicilor: creierul nu îi fusese inundat de sînge, fotbalistul avea doar un vas sangvin subţiat. Dar EKG-urile au relevat alte probleme: cu inima. "Se vaită de înţepături în piept, va fi transferat la Militar", au declarat rudele.

Ignorat sau prea ambiţios
Spectatorii partidei au venit cu o nouă variantă a celor întîmplate: cîţiva dintre ei au povestit pentru oltenia-sport.ro că portarul Cruceru s-a simţit rău pe tot parcursul partidei. Colegii de echipă ai lui Cruceru confirmă: "Ne-a zis că îi e rău încă din minutul 90. Toţi eram dezhidrataţi, ne vîjîia capul, nu l-am luat în seamă!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.