Campionate

Preşedintele Barcelonei e acuzat că distruge echipa: "Rosell voia să scape de Xavi, Puyol şi Valdes!"

Laporta susţine că Puyol şi Xavi au fost pe lista neagră la un moment dat. foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 iunie 2012

Apropierea alegerilor pentru postul de preşedinte la FC Barcelona agită spiritele în tabăra catalanilor.

Fostul conducător al Barcei în perioada 2003-2010, Joan Laporta, vrea să revină în fruntea clubului şi-l atacă pe actualul preşedinte, Sandro Rosell.

Într-un interviu pentru Radio Catalunya, Laporta a anunţat că Rosell vrea să facă anumite schimbări care ar afecta serios clubul.

"Rosell voia să scăpăm de Xavi, Puyol şi Valdes, pentru a aduce alţi jucători în locul lor. El considera că ei sînt nişte loseri. Rosell era obsedat să distrugă ce am realizat noi. Cît am fost în fruntea clubului, ştiu ce model voiau să urmeze: să-l aducă pe Scolari antrenor.

Adevărul este că actuala conducere vrea să schimbe cei patru piloni pe care se bazează clubul: Johan Cruyff, La Masia, Catalunya şi UNICEF. Rosell este îngrijorat pentru că mi-am anunţat candidatura pentru postul de conducător al clubului, iar el va face tot posibilul pentru a nu se întîmpla asta", a spus Laporta, potrivit digisport.ro

În perioada cînd Laporta a condus Barcelona, Rosell a fost vicepreşedinte sportiv.

Fotbaliştii antrenaţi acum de Tito Vilanova vor juca un amical cu Dinamo pe 11 august, pe National Arena. Vezi AICI preţurile biletelor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.