Stranieri

RADIO GSP » Rădoi a ajuns la Steaua după ce a fost refuzat de Craiova! Ce slăbiciune i-au găsit oltenii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mirel Rădoi (31 de ani) a fost invitatul special al emisiunii Radio GSP Live, de la GSP TV şi Radio GSP. Mijlocaşul lui Al Ain a vorbit despre titlul cîştigat în Emirate, Steaua şi despre o eventuală revenire la echipa naţională

Despre Al Ain
: "La Al Ain am avut un an fantastic, am luat titlul după ce echipa a traversat o perioadă foarte dificilă, abia se salvase de la retrogradare. Mi-am luat acest gînd, să mai joc în Europa. Problemele şi grijile din România nu vreau să le mai am. Duc o viaţă normală în Emirate. E un nivel bun, Trezeguet şi Luca Toni n-au dat satisfacţie".

Despre Steaua: "Îmi e dor de Steaua, normal că voi rămîne suporterul echipei pe viaţă. Eu i-am zis naşului că e greşit să schimbe antrenorul des. Dar şi explicaţia lui e logică. Mi-a zis că dacă un antrenor termină pe 5, ce face, îl mai lasă şi la anul?".

Despre naţională: "Am luat greu decizia de a mă retrage de la naţională, dar n-o să mă răzgîndesc. Se poate întîmpla ca altcineva să spună că nu mai pot da randamentul pe care l-ar putea da alt jucător, aşa că vreau să evit asta".

Despre Olăroiu: "E genul de antrenor care nu te lasă să faci ce vrei tu, dar nici nu e un tiran. E foarte uşor să înţelegi ce vrea el. Vorbeam şi cu jucătorii, toţi l-au crezut nebun pe Olăroiu cînd din primele zile ne-a spus că el e convins că putem fi campioni".

Despre transferul lui Mutu la Al Ain: "Este un jucător de care noi am avea mare nevoie. Un fotbalist de mare valoare, ne-ar ajuta în Liga Campionilor".

Despre Craiova: Salariile care erau la Craiova erau mult peste Steaua sau CFR Cluj. Cu mult peste ce se cîştiga la aceste echipe. Mititelu a investit enorm, nu era normal să se ajungă la excludere.

Vrea să-l imite pe Hagi: "Îmi doresc să fac o Academie de fotbal, dar nu ştiu încă unde. La Bucureşti sau la Severin, a doua variantă avînd cele mai mari şanse".

Despre Euro: "Mie mi se pare că nivelul Campinatului European scade. Probabil că jucătorii se menajează, e o competiţie din ce în ce mai slabă. Mă gîndeam şi uitîndu-mă la meciuri: Vlad Chiricheş chiar ar putea juca la orice club din lume".

Cum a fost refuzat de Universitatea: "Craiova m-a dorit cînd jucam la Extensiv, dar s-a spus că sînt prea scund pentru un fundaş central şi nu s-a mai realizat transferul. Cîrţu a zis că voi ajunge la o echipă de top".

Despre Neşu: "Îi ziceam şi lui Ogăraru. Eu nu-mi găsesc puterea de a-l suna şi de a vorbi cu el. Am împărţit ani de zile acelaşi vestiar, îmi e foarte greu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.