Liga 1

Senegalez pentru Kone » Badji s-a decis: va semna cu Dinamo după Jocurile Olimpice!

Badji a fost titular în toate cele 10 meciuri jucate în acest sezon pentru Sogndal

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Djakaridja, Stephane Badji urmînd să semneze cu "cîinii" după ce va participa cu "naţionala" ţării sale la Olimpiadă.

Ca să nu rămînă descoperiţi la mijloc în cazul în care Djakaridja Kone nu va mai veni la discuţii, roş-albii i-au găsit înlocuitor tot din Africa. Stephane Badji va îmbrăca tricoul lui Dinamo în sezonul următor. "Cîinii" s-au înţeles cu Sogndal, clubul norvegian de care aparţine fotbalistul, pentru transferul jucătorului de culoare, însă mijlocaşul de 22 de ani va ajunge în Ştefan cel Mare abia după ce va participa cu "naţionala" Senegalului la Olimpiada de la Londra.

Badji a fost adus de Sogndal în luna ianuarie a acestui an de la Casa Sport, din Senegal, şi este om de bază în echipa norvegienilor de pe locul 13 din prima ligă. Cu 2 selecţii la "naţionala" mare şi cu 5 la cea Under 23, Stephane şi-a dat acordul să evolueze pentru Dinamo, mai ales că echipa este angrenată în cupele europene.

Kone zice că e bolnav
Djakaridja Kone continuă să-i scoată din sărite pe dinamovişti. Întîi a spus că întîrzie întrucît tatăl său este bolnav, iar în week-end a anunţat că se află el în spital, din cauza unui virus! "Poate minte, poate nu, cine mai ştie?! Noi i-am luat bilet lui Kone, am pregătit contractul, mai rămîne doar să apară şi să negociem!", zic şefii.

250.000 de euro este cota de piaţă a lui Badji, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.