EURO 2012

"Genial ca o sticlă de vin vechi sau ca o partidă fabuloasă de amor" » 10 tweet-uri teribile despre Andrea Pirlo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 iunie 2012

Eleganţa şi sîngele rece de care a dat dovadă în meciul cîştigat de Italia contra Angliei au făcut din Andrea Pirlo idolul reţelelor de socializare. Superjucătorul în vîrstă de 33 de ani a dat prilejul celor mai interesante laude de pe twitter. O selecţie, mai jos:

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ANDREA PIRLO:

1. Andrea Pirlo nu doar pasează şi controlează perfect mingea, ci face dragoste încet, senzual şi foarte emoţional cu ea. (@joey7barton)

2. Excelent citat din Zbigniew Boniek: "Să-i pasezi mingea lui Pirlo e ca şi cum ai încuia-o într-un seif" (@polishscout)

3. Anglia e pămînt. Nu au anticipat nimic. Au crezut că Andrea Pirlo e doar un fel de sosie a lui Mick Jagger. (@wengerknowsbest)

4. Andrea Pirlo a atins mingea de 155 de ori în meciul contra Angliei, mai mult ca orice jucător italian. Hodgson nu a simţit, totuşi, nevoia să îl blocheze. (@alrickbrown)

5. Andrea Pirlo a completat 2,788 de pase pentru Juventus, sezonul trecut. Mai mult ca orice jucător din orice ligă de top din Europa! (@football_tweet_)

[Citeşte şi: "Superclasă!" Penalty-ul executat uimitor de Pirlo a impresionat lumea fotbalului!]

6. Acest tweet este dedicat lui Andrea Pirlo, domnul care a făcut dragoste cu mingea pentru 120 de minute şi apoi a purtat-o pe braţe în pat. (smithchristian4)

7. Cînd a produs Anglia ultima oară un jucător cu viziunea, eleganţa, inventivitatea lui Pirlo? Dacă zice cineva Scholes primeşte unfollow... (@eaststandupper)

8. Andrea Pirlo poate să joace timp de 90 de minute cu un pahar de vin în mînă şi să nu verse o singură picătură. (santostheboss)

9. Andrea Pirlo aka "Forma e temporară, clasa e pentru totdeauna". (klypopa)

10. Andrea Pirlo, jucătorul scoţian al anului 2012. (@SAJFraser)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.