Anchetele Gazetei

Tribuna încă rezistă » Baza Laromet rămîne momentan în picioare

În prezent, baza sportivă Laromet se află în părăgină

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 26 iunie 2012

După articolul din Gazetă "Ciuntesc baza Laromet", care a găzduit şi reacţiile ANTS şi ale Primăriei Capitalei, dezvoltatorul a anunţat că "deocamdată, demolarea se amînă".

Ieri, în jurul orei 8:00, ar fi trebuit să înceapă demolarea tribunei oficiale (foto) şi a vestiarelor terenului principal al bazei sportive Laromet, din cartierul Bucureştii Noi, pentru construcţia unei căi de acces auto.

Cel puţin aşa anunţase vineri firma SC Premier Solutions&Team, cea care vrea să ridice în zonă un mall şi un cartier rezidenţial. În jurul prînzului, un reprezentant al societăţii respective l-a anunţat pe administratorul bazei că "deocamdată, demolarea se amînă".

"Ni s-a spus că putem să jucăm şi să ne antrenăm în continuare aici, dar nu ştim pînă cînd", a spus Teo Anghelinei, fostul internaţional stelist, acum antrenor la una dintre grupele de juniori care folosesc baza sportivă Laromet.

Vineri, Primăria Capitalei anunţa că "am eliberat un aviz pentru construcţia unui mall şi a unui cartier rezidenţial în zonă, dar fără a fi afectată baza sportivă".

CITEŞTE AICI ANCHETA GSP: Ciuntesc baza Laromet! » Primăria Capitalei susţine că a dat aviz de construcţie, "dar fără a fi afectată fosta bază sportivă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.