Amicale

CFR i-a călcat în picioare pe dinamoviştii din Cehia! » Campioana s-a impus cu 4-0 în amicalul cu Budejovice

Ronny are în continuare chef de gol

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana a arătat foarte bine în amicalul de ieri, împotriva locului 10 din Cehia.

Cu jucători noi pe benzi şi cu trecerea lui Sougou în atac, trupa lui Andone încearcă să dezvolte un joc în viteză, în care fundaşii laterali să aibă un aport consistent pe faza ofensivă.

Adversarul de ieri, Dinamo Budejovice, a fost vizibil incomodat de presingul avansat al ardelenilor. Cehii n-au tras nici un şut pe poartă în prima repriză, în timp ce clujenii au fructificat două dintre cele şapte ocazii contabilizate în 45 de minute.

La CFR au debutat portarul Mario Felgueiras şi fundaşul dreapta Ivo Pinto. Sigur pe faza faza defensivă, Pinto nu a ezitat să urce în atac, încurajat de efortul generos al lui Deac, mereu disponibil să-l acopere pe lusitan. Portughezul a contribuit şi la faza primului gol. Dintre jucătorii aduşi în vară, doar Sepsi nu e sigur pe locul său de titular. Ando a început ieri cu Camora în primul "11".

CFR Cluj - Dinamo Budejovice (Cehia, 1) 4-0
Au marcat: Ronny (9), Cadu (30 - pen.), B. Sare (49), Valente (56)

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, I. Rada, Camora - Deac, B. Sare, G. Mureşan, Valente - Sougou - Ronny. Antrenor: Ioan Andone. Au mai jucat: Stăncioiu, Maftei, Edimar, Sepsi, Nicoară, Kapetanos, Godemeche, Hora, Lionn, Nuno Diogo, Rui Pedro, Bastos

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.