Diverse

AC Milan a venit la Timişoara: "Ne bucurăm că sîntem aici!"

sursa foto: banatsport.ro

Articol de Adrian Bucur  —  marţi, 26 iunie 2012

Clubul italian a pornit un nou proiect la Timişoara, iar vicecampioanei Italiei i s-a alăturat şi fostul "diavol", Cosmin Contra.


Cea de-a patra ediţie a Milan Junior Camp are loc în aceste zile la Timişoara, acolo unde cinci tehnicieni care lucrează la clubul italian încearcă să găsească un talent care să facă istorie în Serie A.

Peste 100 de copii au fost atraşi de mirajul produs de vicecampioana Italiei, aceştia urmînd să se pregătească toată săptămîna sub rigorile clubului din Cizmă. Mini-cantonamentul se va desfăşura pe o perioadă de trei zile, iar la finalul acestuia cel mai talentat jucător va merge alături de familie la Milano pentru a se alătura altor copii talentaţi din întreaga lume.

La festivitatea de deschidere a participat şi Cosmin Contra, care a spus în repetate rînduri că marea greşeală a carierei sale a fost despărţirea de AC Milan. "Sper ca măcar un copil de aici să ajungă la Milano, dar să şi rămînă acolo. Este unul din cele mai puternice cluburi din Europa", a spus Cosmin Contra.

Şeful delegaţiei italiene, Mauro Ardizzone, a ţinut să transmită un mesaj din partea numelor grele de la Milano. "Mă bucur foarte mult să sîntem din nou în România şi vreau să vă asigur de aprecierea directorului nostru sportiv Adriano Galliani şi a căpitanului nostru, Massimo Ambrosini", a punctat "oficial" Ardizzone.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.