Media

DigiSport explică de ce nu acceptă amînarea derby-ului Dinamo - Rapid pentru amicalul cu Barcelona: "Pe banii noştri facem ce vrem!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe 11 august, LPF a programat Dinamo-Rapid, Dolce vrea să transmită tot atunci Dinamo-Barcelona. Digi ameninţă că nu mai plăteşte banii pentru cluburi: 13 milioane de euro


După ce Gazeta a anunţat că DigiSport a informat LPF că nu va permite amînarea derby-ului Dinamo - Rapid din etapa a IV-a pentru a face loc amicalului Dinamo - Barcelona (11 august) şi că, în caz contrar, nu va mai achita a doua tranşă de bani din contractul pe anul în curs, ieri, şefii postului de sport din compania RCS-RDS au reacţionat.

"Cum să mutăm meciul doar fiindcă cer doi indivizi?"
"Au venit doi indivizi, care n-au vorbit cu nimeni de la LPF sau FRF, dar vor să amîne un meci. Am fi de acord, dar în anumite condiţii. Dinamo - Rapid e programat pe DigiSport în acel week-end. Cum să-l mutăm în cursul săptămînii că vor doi tipi, care au mai şi dat amicalul respectiv la Dolce? În primul rînd, ne-am pierde din audienţă! Pe banii noştri aşteptam să ne cheme cineva să discutăm. Am sesizat Liga şi Federaţia că nu acceptăm amînarea meciului Dinamo - Rapid pentru că noi plătim drepturile de televizare", au precizat oficialii Digi.

Euro 2012 pe GSP TV!
GSP TV va transmite intregral meciul Germania-Italia, dar şi finala de la Euro. Astfel, mîine şi duminică, de la 21:45, cele două partide vor fi comentate într-un mod original din studioul Radio GSP de Gabi Safta şi Marian Codirlă. "Pregătim cîteva ediţii speciale pentru meciurile din semifinale şi finală! Ne dorim prelungiri şi penaltyuri ca să trăim la maximum finalul meciurilor", a punctat Gabi Safta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.