Liga 2

LPF îl atenţionează pe Mititelu: "Dacă refuzi locul în liga a 2-a, anul viitor joci la judeţ!"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 28 iunie 2012

Adrian Mititelu e hotărît să continue lupta împotriva conducătorilor din fotbalul românesc şi a anunţat că e decis să mai aştepte un an fără ca Universitatea să revină în fotbal. Vicepreşedintele LPF, Alexandru Boc, explică ce riscuri sînt dacă Mititelu refuză locul în liga a 2-a oferit Craiovei

"Conform regulamentului, Universitatea Craiova nu-şi mai poate păstra locul în Liga a 2-a dacă va refuza să participe în acest sezon. Dacă cei de acolo vor decide să înscrie echipa în campionat abia anul viitor, vor trebui să o facă la judeţ, în ultima ligă! Nu vor putea participa nici măcar în cel de-al treilea eşalon, vor trebui să o ia de jos.



Nu înţeleg de ce Adrian Mititelu nu se înscrie acum în campionat, cred că o face doar din ambiţie. Poate găsi oricînd 50 de jucători în Craiova pe care să-i legitimeze. Oltenia e recunoscută ca fiind un adevărat izvor de fotbalişti. În plus, sînt atîţia jucători liberi de contract pe care i-ar putea aduce la Universitatea", a declarat Alexandru Boc pentru EVZ.

Curtea de Apel a decis să anuleze excluderea Universităţii Craiova, măsură luată anul trecut de Comitetul Executiv al FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.