Liga 1

Goga a semnat cu Rapid şi devine cel mai bine plătit giuleştean » Ce clauză uriaşă şi-a pus

Dorin Goga a evoluat în ultimul sezon la Poli, în liga secundă

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Dorin Goga a semnat un contract pe un an cu Rapid, iar dacă va confirma are o opţiune de prelungire pe încă 3 ani. Atacantul şi-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 1 milion de euro.

------------------

George Copos şi-a văzut visul cu ochii şi a reuşit să-l aducă în Grant pe Dorin Goga (28 de ani), atacantul pe care-l doreşte de un an de zile, reuşind totodată să-i îndeplinească lui Ovidiu Sabău principala condiţie pe care antrenorul a pus-o ca să o preia pe Rapid, aşa cum Gazeta a anunţat pe 3 iunie!

Ieri, Copos a ajuns la o înţelegere cu Goga, pe care l-a convins să joace în Grant în următorii trei ani. Finanţatorul Rapidului l-a momit cu un salariu de 22.000 de euro pe lună, la care se adaugă şi 100.000 de euro, bani pe care-i va primi la semnătură.

Actele n-au fost încă parafate, lucrul acesta urmînd să se întîmple azi, dar alb-vişiniii l-au luat deja în calcul pentru cantonamentul din Scoţia, care va debuta luni. Goga e a şaptea achiziţie a rapidiştilor în această pauză competiţională, după Albuţ, Abrudan, Wallace da Silva, Milisavljevici, Renan Silva şi Ilijoski.

Ilijoski rămîne şi el
Venirea lui Dorin Goga în Giuleşti nu-l îndepărtează pe Baze Ilijoski (27 de ani). Macedoneanul a semnat deja cu Rapid şi începînd de mîine se va alătura giuleştenilor în cantonamentul de la ProRapid, iar sîmbătă e posibil să debuteze în tricoul vişiniu, în amicalul de la Satu Mare. Braşovenii sînt însă nemulţumiţi şi susţin că atacantul nu e liber de contract.

"Era plătit la zi! A plecat în vacanţă şi nu s-a mai întors. S-a autopropus la Vaslui şi la Dinamo, acum încearcă să-i păcălească pe cei de la Rapid. Îi minte că a fost declarat liber de FIFA, dar nu le arată nici o hotărîre. Vom cere să fie suspendat 24 de etape şi să ne achite 500.000 de euro", a spus Justin Ştefan, avocatul Braşovului.

35 de goluri a înscris Goga pentru Poli Timişoara în cele 112 de partide bifate de el în tricoul viola, în toate competiţile

1,5 milioane de euro i-a costat Goga pe timişoreni în vara lui 2008, cînd a fost cumpărat de la U Cluj

1,1 milioane de euro a cîştigat Goga la Poli în cei patru ani petrecuţi pe Bega

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Din nou în Giuleşti

Rapidiştii vor reveni pe stadionul "Valentin Stănescu" pentru meciurile din Europa, după o pauză de 4 ani, atunci cînd Rapid a remizat cu Wolfsburg, 1-1! Astfel, la duelul din al doilea tur preliminar, pe 19 iulie, Pancu şi compania vor evolua cu învingătoarea dintre MyPa (Finlanda) şi Cefn Druids (Ţara Galilor). Alb-vişiniii vor putea evolua şi în turul 3 preliminar în Giuleşti, urmînd ca în cazul unei calificări în play-off să joace pe "Naţional Arena". În sezonul precedent, în aceeaşi fază a competiţiei, Rapid a ales să meargă la Timişoara pentru duelul cu polonezii de la Slask Wroclaw.

INBOX:
- Ioan Ovidiu Sabău a anunţat că este mulţumit de randamentul jucătorilor cu experienţă, dar îi acuză pe cei tineri: "S-au pregătit foarte bine aproape toţi, au avut un randament bun toţi cei care au dus greul în sezonul trecut. M-au nemulţumit cei mai tineri, care au părut satisfăcuţi cu un egal în faţa unei echipe modeste"
- Rapidiştii au primit două zile libere din partea conducerii tehnice după cantonamentul din Austria. Astfel, jucătorii vor reveni chiar mîine, în ziua meciului cu Olimpia Satu-Mare, transmis în direct pe DigiSport şi live-text pe gsp.ro
- Glauber Berti (29 de ani) a acuzat probleme musculare în ultimele zile şi va fi menajat şi la amicalul de la Satu-Mare. Fundaşul va merge totuşi în cantonamentul din Scoţia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.