Liga 1

L-au pus să aducă bani de acasă! » Zuluf a ajuns într-o situaţie dramatică la Dinamo

Zuluf a bifat 8 apariţii pentru Mioveni, sezonul trecut, reuşind să înscrie o dată

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolae Zuluf nu mai vrea să joace în alb-roşu şi va trebui să aducă 5.000 de euro, atît cît a primit la semnătură, pentru a deveni liber de contract. În aceeaşi situaţie e şi Sorin Ispir.

În ianuarie, Nicolae Zuluf (24 de ani) şi Sorin Ispir (23 de ani) au semnat cu Dinamo contracte pe cîte cinci sezoane. Liberi de contract, cei doi au primit la semnătură cîte 5.000 de euro. După împrumutul la Mioveni, au fost înştiinţaţi că nu intră în planurile primei echipe, aşa că s-au supărat şi acum nu mai vor să audă de clubul din Ştefan cel Mare.

- Nicolae, tu şi Ispir nu v-aţi mai prezentat la antrenamentele echipei secunde. Ce s-a întîmplat?
- Ce să se întîmple? Dinamo îşi bate joc de noi, cît voi trăi nu vreau să mai aud de acest club. Sînt atît de dezamăgit de ce mi s-a întîmplat aici.

- Eşti foarte supărat, ce s-a întîmplat mai exact?
- Am revenit după împrumutul de la Mioveni şi ni s-a spus că eu şi Ispir vom merge în cantonament cu echipa mare. Apoi, fără nici o explicaţie, ne-au lăsat acasă. Nu e corect să nu primesc măcar o şansă. Bagă-mă, frate, un meci, două şi dacă sînt slab, dă-mă afară. Dar aşa...

- Acum ce urmează?
- Aveam ofertă să plec la Poli Iaşi, dar împrumut, ori eu nu vreau să rămîn legat, cum au păţit Păun, Crăciun şi alţii. Vreau să plec liber, să am continuitate la un club. Am vorbit cu şefii şi mi-au zis să le aduc înapoi banii pe care i-am încasat, 5.000 de euro, şi mă lasă liber.

- Regreţi că ai ales să joci în Ştefan cel Mare?
- Am făcut cea mai proastă alegere. Am avut atunci ofertă şi de la Viitorul Constanţa, dar am zis că Dinamo e echipă mare şi că am şanse să mă afirm. Dar nu s-a uitat nimeni la mine sau la Ispir, n-am primit nici măcar o şansă.

"Am văzut şi eu ce jucători sînt la Dinamo şi puteam juca lejer la echipa asta. Dacă scap liber de aici, voi fi cel mai fericit om de pe pămînt" (Nicolae Zuluf, mijlocaş Dinamo)

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Zuluf, conform site-ului specializat transfermarkt.de. Ispir este cotat la 250.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.