EURO 2012

FOTO Un neamţ a eliminat Mannschaftul » Montolivo a pasat decisiv la golul doi al Italiei cu o gheată imprimată cu steagul Germaniei

+5 Foto
Steagul Germaniei e imprimat pe gheata dreaptă a lui Montolivo. Chiar cu aceasta a pasat la golul de 2-0 marcat de Balotelli Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iunie 2012

Riccardo Montolivo, noul mijlocaş al lui AC Milan, poartă pe ghete steagurile Germaniei şi ale Italiei.


Jucătorul Squadrei Azzurra le-a încălţat şi ieri, în timpul meciului direct din semifinalele Campionatului European. Italia s-a impus cu 2-1, al doilea gol al lui Balotelli venind după o pasă genială a lui Montolivo. Interesant este că mingea a fost trimisă cu piciorul drept, cel care încalţă gheata cu steagul Germaniei.

Click aici pentru a vedea rezumatul partidei!

Tată italian, mamă germană
Fostul căpitan al Fiorentinei poartă cele două drapeluri în cinstea părinţilor săi. "De cînd m-am apucat de fotbal, am jucat pentru tatăl meu şi pentru mama mea", povesteşte Riccardo. Antje, mama sa, este născută în Germania, în timp ce Marcello, tatăl, este italian.

S-au cunoscut pe cînd erau la colegiu în Anglia, în 1972, după care s-au căsătorit şi s-au mutat în Italia. Mama sa nu l-a lăsat pe Montolivo să uite de rădăcinile nemţeşti ale familiei, acesta vizitîndu-şi bunicii din Kiel în fiecare an. Mai mult, acesta vorbeşte perfect limba germană şi deţine dublă cetăţenie.


 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.