Stranieri

Gata? ”Mutu ar vrea să se retragă şi să-şi deschidă afaceri la Cesena”

Adrian Mutu este din 2011 la Cesena: 26 de meciuri, 12 goluri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 June 2012

Adrian Mutu este aşteptat să se întoarcă în acest week-end la Cesena, din vacanţa la Miami. Echipa sa a retrogradat în Serie B şi, avînd acceptul să plece, el a tot încercat alte soluţii. Au existat mai multe discuţii, dar nimic nu i-a ieşit.

Agenţia ”tuttocesena” sugerează că atacantul român (33 de ani) nici n-ar vrea să mai joace. ”Cariera lui Mutu ca fotbalist este în curs de lichidare. Poate că încă nu e terminată, însă totul indică faptul că Adrian este mai determinat ca niciodată să-şi cumpere o casă pentru a se stabili definitiv la Cesena, oraş ales ca sediu al afacerilor extrafotbalistice pe care vrea să le înceapă cît mai curînd”.

Pentru jurnaliştii italieni, prima grijă a lui Mutu la revenire va fi să-şi definească viitorul: ”A renunţat la banii pe care îi avea de luat pe iunie, dar rămîne încă un an de contract greu de suportat de Cesena. El are un salariu de 1,5 milioane de euro, mai mare decît bugetul rezervat sectorului juvenil al clubului. Motiv pentru şefi să-l considere deja un fost jucător al echipei, iar pentru Adrian să-şi reevalueze viitorul şi priorităţile”.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.