Liga 2

Oficialii şi suporterii Craiovei îl contrazic pe Mititelu: "Vrem echipă de acum, cu orice risc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iunie 2012

Adrian Mititelu pare hotărît să mai aştepte un sezon, timp în care poate pune la punct o revenire în forţă a Universităţii, dar fanii nu sînt de acord cu această idee.

Într-un sondaj pe GSP.ro, suporterii olteni au optat în proporţie covîrşitoare în favoarea variantei ca Universitatea să revină în fotbal din acest sezon, fie şi cu o echipă formată numai din tineri. 74% dintre cei care au votat au optat pentru variante înscrierii rapide a echipei, în timp ce doar 26% ar fi de acord să mai aştepte un an revenirea Universităţii.

Astfel, fanii Craiovei contrazic vehement declaraţia lui Mititelu, care se teme de ideea formării rapide a unei echipe: "Decît să o fac acum şi să rîdă alţii de mine, mai bine nu mai fac. Păi, suporterii după 3 înfrîngeri o să îmi spună că mai bine nu o mai fac".

Marcel Iancu, preşedinte al Craiovei în momentul dezafilierii, e de acord cu poziţia fanilor: "Craiova are nevoie de echipă chiar dacă pornim din D. Nu se iau decizii la cald, fotbalişti sînt. E nevoie de dorinţă şi puţini bani".

Federaţia i-a oferit lui Mititelu un loc în liga secundă, dar patronul Universităţii e decis să nu accepte şi să continue lupta împotriva conducătorilor din fotbalul românesc.

"Dacă cei de la Craiova vor decide să înscrie echipa în campionat abia anul viitor, va trebui să o facă la judeţ, în ultima ligă! Nu vor putea participa nici măcar în cel de-al treilea eşalon. Nu înţeleg de ce Adrian Mititelu nu se înscrie acum în campionat, cred că o face doar din ambiţie"
Alexandru Boc, vicepreşedinte LPF şi fost preşedinte U Craiova

407 zile au trecut de la ultimul meci al Universităţii, 1-2 acasă cu Gaz Metan Mediaş

Citeşte AICI opinia lui Ovidiu Ioaniţoaia: "Craiova în Liga a 2-a, dar cu ce jucători?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.