Auto

10 motive pentru care maşinile germane sînt cele mai bune din lume! Ce zici?

Foto: income magazine

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 iulie 2012

Toţi punem această întrebare, de prima oară cînd vedem un Mercedes, BMW, Audi sau Porsche: de ce sînt maşinile germane cele mai bune din lume? Cu un puseu de admiraţie, dar şi cu luciditate americană, iată 10 motive oferite de cei de la revista Fortune:

1. În primul rînd PRACTICA.  Germanii sînt printre primele naţiuni care au construit automobile. Pînă la urmă, Karl Benz, în 1879, a fost cel care a construit primul motor cu combustie internă şi, în 1886, a obţinut patentul pentru primul automobil.

2. Germania are ISTORIE în curse de automobile. Or competiţia înseamnă progres. Să amintim de Nürburgring, circuitul pe care poate intra oricine cu orice maşină?

3. Oarecum înrudit cu punctul 2. Germania are aproape 8000 de kilometri pe care maşinile pot rula cu viteză nelimitată. Autobahnul german rămîne unic, la fel ca şi maşinile pe care Germania le produce.

4. PUTEREA producătorilor. Vine din "claritate, angajament, autenticitate şi relevanţă". Le-am simţit cu toţii la producătorii germani, sînt valori pe care poţi construi orice cu trăinicie. Gîndiţi-vă la BMW, care e foarte atentă ca distribuţia greutăţii maşinii să fie 50-50!

5. TEHNOLOGIA e rutină! Nemţii au o şcoală de inginerie pe care pun mare preţ, dar sînt şi creativi şi foarte disciplinaţi! Educaţie, educaţie, educaţie!

6. E simplu! The Economist scrie: "Nemţii fac lucruri pe care ceilalţi le doresc din suflet. În plus, ţările în curs de dezvoltare sînt dispuse să ofere bani mulţi pe produse de lux!"

7. AROGANŢĂ! Are un scop. Sloganul Mercedes inspiră putere: "The Best Or Nothing". BMW scrie: "Ultimate Driving Machine".

8. PREŢUL e foarte aproape de calitate. Ce plăteşti, aia primeşti. În plus, preţul oferă linişte producătorului.

9. EXCLUSIVITATE şi super-exclusivitate. Oricine îşi poate cumpăra un Mercedes cu 50.000 de euro, dar trebuie să ai un cont gras ca să achiziţionezi un AMG! Maşinile germane oferă ţinută pentru clasa de sus!

10. Experienţa şi timpul petrecut pe primul loc au lăsat impresia de putere şi de calitate verificată. Mercedes, Audi, BMW şi Porsche sînt cele mai bune din lume, oricît s-ar chinui agenţiile de marketing să crească celelalte branduri!

Sursa: forbes.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.