Liga 1

Gigi e în război cu Cruduţa şi cu Pamfile: ”Mi-aţi distrus jucătorii!” :D

Articol de Alin Ghiciulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali le-a interzis lui Mihai Costea şi lui Gabi Matei să mai aibă relaţii cu asistentele de la "Un show păcătos"


Gigi Becali e contra asistentelor TV. Şeful din Ghencea a făcut spectacol luni seara la emisiunea "Un show păcătos" a lui Dan Capatos, de la Antena 1, intrînd în dialog cu Daniela Crudu şi cu Mădălina Pamfile. Ambele au relaţii cu fotbalişti de la Steaua, Daniela e cu Mihai Costea, iar Mădălina cu Gabi Matei.

Finanţatorul din Ghencea le-a reproşat celor două că sînt vinovate de declinul jucătorilor săi. "Cruduţa l-a nenorocit pe Mihai, el toată ziua se gîndeşte la «păsărica» ei. Nu mai are pic de sevă, de energie în el, cum să se mai odihnească el cînd tu-l bagi în ghilotină trei ore?!", i-a transmis Gigi Danielei.

Apoi, în colimatorul său a intrat cealaltă asistentă a lui Capatos. "Pamfile e şi mai periculoasă, e mai frumoasă decît Crudu şi i-a înmuiat genunchii lui Matei. I-am zis lui Gabi că dacă nu se desparte de tine, nici la antrenamente nu-l mai primesc!". Asistenta TV a replicat: "Nu eu i-am rupt genunchii, eu îl iubesc şi îl aşteptam pînă la ora două noaptea pe scări în faţa blocului să vină. Altele i-au rupt genunchii, cu mine îi era bine".

Ultimul cuvînt i-a aparţinut însă tot lui Becali: "Da, ce bine îi mai mergea, nu a jucat o secundă! Vă fac eu o propunere, vă dau salariul de zece ori mai mare ca la Capatos numai să-i lăsaţi în pace, să vă duceţi la Dinamo!". :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.