Liga 1

Se îmbată Steaua cu apă rece? Adversarii îl coboară cu picioarele pe pămînt pe MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 iulie 2012

Steaua a cîştigat cu 4-0 întîlnirea de în faţa lui Lokomotiv Plovdiv, locul 6 în prima ligă bulgară în sezonul precedent, iar Mihai Stoica deja era foarte entuziasmat şi i-a lăudat pe Reghecampf şi pe fotbalişti pe pagina sa de facebook, anunţînd şi cîştigarea titlului cu numărul 24 din istoria clubului:

"Se lucrează extraordinar, Reghe şi staff-ul lui ştiu CE, CÎT şi CUM să ceară echipei...băieţii se implică 100%, atmosfera e excelentă...nu cred că am fost vreodată aşa entuziast şi încrezător. Dacă suporterii ne vor fi alături şi nu vom mai avea accidentări, NIMENI nu ne va putea sta în cale spre 24!!!".

Totuşi, tehnicianul lui Lokomotiv a explicat motivele înfrîngerii drastice în presa bulgară: "Steaua este o echipă bună, însă nu una impresionantă. Noi am mers cu autocarul toată ziua, era normal ca jucătorii mei să resimtă o anumită stare de oboseală care s-a văzut destul de clar. În plus, am avut multe încercări la acest meci, fie din cauza accidentărilor, fie din cauză că nu am avut multe soluţii. Am folosit o apărare inedită, fundaşii centrali nu au mai jucat niciodată în viaţa lor pe acele posturi. Plus, am avut 3-4 absenţe importante şi în linia ofensivă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.