Campionate

E oficial! Glasgow Rangers a fost exclusă din prima ligă! » Ce se întîmplă cu Goian?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 July 2012

Astăzi a fost dată oficial decizia pentru clubul lui Dorin Goian. Cea mai titrată echipă din Scoţia a fost exclusă din prima ligă. Problemele financiare pe care legendarul club le avea i-au fost fatale.

"Protestanţii" aşteptau decizia cluburilor din Scottish Premier League să vadă dacă vor continua. Cum voturile nu le-au fost favorabile, clubul a fost retrogradat, anunţă Mediafax. 

"În cadrul reuniunii de astăzi, cluburile din Scottish Premier League (SPL) au votat masiv împotriva cererii grupării Rangers de a juca în prima ligă", a anunţat SPL, într-un comunicat. 

Glasgow Rangers nu apărea nici în calendarul oficial al campionatului Scoţiei, ediţia 2012-2013. Fiscul se află într-un litigiu cu clubul scoţian pentru a recupera peste 70 de milioane de lire sterline. Green, fost preşedinte la Sheffield Unitedm a creat o nouă societate pentru ca echipa să supravieţuiască. 

Nu era singura condiţie pentru ca Rangers să rămînă în prima ligă. Pentru a continua în elita fotbalului din Scoţia mai era nevoie de acordul cluburilor din Scoţia. Clubul avea nevoie de minim 8 voturi pozitive, din 12.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.