Liga 1

FOTO Preocupare maximă în Ghencea: accidentări pe bandă rulantă. Ghinion sau antrenamente prea tari?

+4 Foto
Pintilii a avut nevoie de masori și de pungi de gheață ca să-l mai lase durerile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 iulie 2012

Problemele medicale continuă să fie o chestiune de nerezolvat la Steaua. De la startul pregătirilor în vederea noii stagiuni, nu mai puţin de patru jucători roş-albaştri au ajuns pe mîna doctorilor.

Nu toate cazurile sînt grave, dar ele există, motiv ce induce automat o stare de îngrijorare. Toate aceste necazuri au intervenit în numai două săptămîni.

Iată-i pe cei accidentaţi
- GABI MATEI. A suferit o recidivă la genunchiul drept, unde a trebuit operat din nou. ”Am călcat strîmb”, a explicat el. Va sta pînă în septembrie.

- LATOVLEVICI. S-a ales cu probleme musculare la testul cu Lokomotiv Plovdiv. S-a pregătit separat, n-a fost folosit în ”amicalul” de miercuri cu Salzburg (2-3).

- PINTILII. A acuzat dureri musculare în timpul antrenamentelor şi nu a mai putut continua şedinţa. Nu s-a aflat în lotul roş-albastru la ”amicalul” cu Salzburg.

- RUSESCU. A abandonat în minutul 61 meciul de pregătire cu Salzburg din cauza unor probleme la glezna dreaptă. Încă nu se ştie cît de gravă e accidentarea sa.

Toate aceste necazuri au intervenit în numai două săptămîni. Care ar fi cauzele? Ghionionul, ca în cazul lui Matei? Sau antrenamentele prea tari? Toţi jucătorii care au vorbit de Laurenţiu Reghecampf au susţinut că noul tehnician al Stelei face şedinţe de pregătire moderne, dar şi foarte dure. De multe ori, cîte trei zilnic, ceea ce inevitabil accentuează starea de oboseală, cu atît mai mult cu cît Rusescu şi compania au avut parte numai de adversari dificili, care i-au solicitat intens.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.