Liga 1

Probleme pentru Stromajer. Slovenul este obligat să facă testul de paternitate

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 05 iulie 2012

Mijlocaşul Oţelului, Jaka Stromajer, este obligat de instanţa de judecată să efectueze un test de paternitate, după ce a fost acuzat de către o locuitoare din Tîrgu Jiu că au împreună un copil pe care fotbalistul nu-l recunoaşte

Jucătorul sloven nu are parte de linişte în cantonamentul din Olanda după ce a aflat verdictul instanţei de judecată. Aceasta a hotărît efectuarea testulul ADN de către Stromajer, test ce va avea loc la Institutul Naţional de Medicină Legală. Procedura costă în jur de 3.000 de lei, aceşti bani urmînd să fie achitaţi de către jucător, dacă acesta va pierde procesul. Procedura juridică a fost amînată pînă în luna septembrie, dată la care se va şti dacă Jaka este sau nu tatăl copilului, potrivit scandaldegorj.ro.

Ex-iugoslavul a fost dat în judecată în toamna anului trecut de către Anamaria Stoica, o tînără care susţine că are un copil cu acesta, însă slovenul nu vrea să îl recunoască.



Stromajer s-a transferat în iarnă la Oţelul Galaţi, antrenorul Petre Grigoraş specificînd la acea dată că fotbalistul a părăsit echipa din cauza unor probleme personale.



"Sînt anumite motive care l-au determinat să părăsească echipa înainte de finalul turului. E o problemă personală a lui, noi nu am avut nici un fel de problemă cu Jaka. Îmi pare sincer rău că nu va continua la noi, dar în viaţă prostia şi plăcerea se plătesc"

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii (ianuarie 2012)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.