Nationala

Piţi - Chivu, cină de week-end » Selecţionerul va pleca în Italia pentru a-l convinge pe fostul căpitan să revină la naţională

Piţi visează să-l readucă pe Chivu la "naţională"

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul va merge la Milano pentru a-l convinge pe Chivu să se întoarcă la lot. Ieri, la plecarea spre Italia, Cristi a mai înăsprit tonul: ”Nu mă întorc, dar cine ştie ce-mi va spune selecţionerul?”.

Chivu a plecat ieri în Italia, pentru a se prezenta la reunirea lui Inter. Pe aeroport, el a comentat din nou posibilitatea revenirii printre "tricolori", cu un mesaj mai puţin plăcut însă pentru selecţionerul Piţurcă: "Am spus că mi-e dor de echipa naţională, dar nu înseamnă că mă voi întoarce! N-am de gînd s-o fac şi nimeni nu mă poate convinge. Am fost jignit prea mult".

Rămîne totuşi portiţa deschisă, aşa cum a făcut-o şi în interviul acordat GSP la începutul săptămînii: "Sînt dispus să vorbesc cu domnul Piţurcă, să mergem la masă. Cine ştie ce-mi va spune, ce îi voi spune eu, dar răspunsul meu e în continuare «Nu»".

Întrevederea Chivu - Piţurcă va avea loc, se pare, în acest week-end, cînd selecţionerul îşi va pregăti toate "armele" pentru ultima încercare de a-l întoarce din drum pe fundaşul lui Inter. Locaţia: Milano!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.