Liga 1

Le pică amicalele! » Steaua a aflat cu 30 de ore înaintea meciului că adversarul ei joacă, de fapt, cu Dinamo

Meciul cu FC Basel a rămas cel mai tare amical al Stelei din cantonamentele de vară

Articol de Remus Răureanu (Kaprun, Austria)   —  sâmbătă, 07 iulie 2012

Roş-albaştrii au ratat-o şi pe Neftci Baku, după ce n-au mai apucat s-o întîlnească pe Anderlecht, cu care credeau că au un amical.

Steaua îşi organizează stagiul de pregătire din mers! Adică amicalele pe care le avea stabilite cînd a plecat de la Bucureşti spre Kaprun nu prea mai au legătură cu cele pe care echipa chiar le joacă în Austria. Roş-albaştrii au aflat ieri că a picat jocul cu Neftci Baku. Motivul? Campioana Azerbaidjanului va juca azi împotriva lui Dinamo.

Firma care a organizat turneul le-a oferit steliştilor un înlocuitor, pe Zestafoni, cu care ei au mai jucat şi în vara trecută, cînd antrenor era Ronny Levy. Atunci a fost 1-0, cu gol marcat de Tatu.

Neftci e a doua echipă care îi refuză pe stelişti în ultima clipă de cînd trupa din Ghencea a ajuns în Austria. Primul amical anulat era şi cel mai tare al verii, cu Anderlecht, dar belgienii s-au răzgîndit. Steaua i-a schimbat cu Red Bull Salzburg, pe care i-a furat-o lui Dinamo.


Testul cu Zestafoni, campioana Georgiei, va fi azi, de la ora 19:00, în direct pe Transilvania Look şi livetext pe www.gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.