Liga 1

Jucătorii Stelei nu au voie să îl ironizeze pe Becali: "O glumă despre Gigi te scoate din lot!"

Reghecampf le-a explicat jucătorilor că nu va tolera o atitudine obraznică a acestora la adresa patronului

Articol de Remus Răureanu (Kaprun, Austria)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii nu au voie să-l parodieze sau să-l ironizeze pe patron, fiindcă riscă excluderea.

Becali nu e în Austria, dar fotbaliştii tot nu-şi permit să-l ia peste picior, chiar dacă nu-l au în faţă. Reghecampf le-a interzis! Antrenorul a explicat de ce: "Jucătorii trebuie să înţeleagă că ei, ca şi mine, sînt nişte angajaţi. De aceea, nu au voie să facă glume proaste despre patron. Cine face asta nu mai face parte din lot!".

Precizarea lui Reghecampf are legătură cu situaţia lui Ciuculescu, portarul care obişnuia să-l imite pe Becali în cantonamente. El n-a mai fost luat în Austria pentru al doilea stagiu, după ce a făcut parte din lotul primului cantonament.

Reghe susţine totuşi că nu din cauza asta s-a renunţat la goalkeeper: "Ciuculescu era al patrulea portar din lot. El a mers în primul stagiu fiindcă atunci a întîrziat Tătăruşanu, care fusese convocat la echipa naţională. Acum am păstrat primii trei portari: Tătăruşanu, Stanca, V. Cojocaru".

Reghecampf povesteşte că discută zilnic cu Becali despre ce se întîmplă în Austria: "Vorbim cu patronul în fiecare zi şi-i transmitem ce facem în cantonament, tot ce se întîmplă. Mi se pare ceva absolut normal".

De ce vorbeşte Reghe doar la înfrîngeri
Reghecampf alege să vorbească doar după meciurile în care echipa pierde, aşa cum proceda şi Basarab Panduru cînd antrena: "După 4-2 cu Basel l-am lăsat pe managerul echipei să dea declaraţii, eu am considerat că e corect să vorbesc după înfrîngerea cu Red Bull. Vreau să-i obişnuiesc şi pe jucători cu ideea asta: nu facem nuntă după vreo victorie, dar sîntem tari cînd pierdem!".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Lato şi Pintilii sînt OK
Laurenţiu Reghecampf se poate baza din nou pe doi dintre jucătorii importanţi ai echipei. Iasmin Latovlevici şi Mihai Pintilii s-au antrenat normal, dar, cel mai probabil, ei nu vor juca în partida de astăzi cu Zestafoni. Latovlevici a primit o lovitură în zona inghinală şi a fost chiar la Bucureşti pentru analize, în timp ce mijlocaşul defensiv a avut probleme musculare.

Îl testează şi pe Marti
Steaua dispută astăzi penultimul meci amical din stagiul de pregătire din Austria, în compania lui Zestafoni. Faţă de partida cu Red Bull Salzburg, Laurenţiu Reghecampf va folosit altă formulă de joc. Astfel, în primul "11" vor apărea nume noi faţă de întîlnirea cu austriecii. Şi linia defensivă, acolo unde roş-albaştrii au avut cele mai mari probleme, va fi una nouă. Stanca va fi portar, Georgievski fundaş dreapta, Pîrvulescu pe stînga, iar stoperi Martinovici şi Dumitraş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.