Liga 1

Dani Coman s-a înţeles cu Anorthosis Famagusta: "Plec de la Rapid"

Dani Coman îşi ia la revedere de la suporterii Rapidului

Articol de Andrei Crăiţoiu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Coman s-a înţeles cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta şi se va alătura trupei conduse de Ronny Levy în cantonamentul din Austria.

Veste foarte proastă pentru Ioan Ovidiu Sabău cu doar două săptămîni înaintea debutului noului sezon din Liga 1. Dani Coman (33 ani) va pleca din Giuleşti şi va semna cu Anorthosis Famagusta! Goalkeeperul a fost dorit în ultimele luni de Ronny Levy, care în sfîrşit a reuşit să-l convingă să i se alăture la gruparea cipriotă.

Coman a confirmat aseară pentru Gazeta Sporturilor: "Da, voi pleca de la Rapid. Trebuia să fac o schimbare în cariera mea, iar acum este un moment foarte bun să mă alătur unei echipe foarte puternice din Cipru. Vom stabili toate detaliile în scurt timp".

Coleg cu Alexa şi cu Spadacio

"Robocop" nu este primul jucător transferat în această vară din Giuleşti în Cipru. Şi Dan Alexa s-a înţeles cu gruparea cipriotă pentru următorii 3 ani, în timp ce fostul rapidist Juliano Spadacio i s-a alăturat şi el la Anorthosis. Coman, care mai avea un an de contract cu giuleştenii, va semna un acord valabil pentru 2 sezoane şi va primi 350.000 de euro anual, plus o primă de instalare.

Mai caută un portar

În aceste condiţii, giuleştenii vor rămîne în lot doar cu Călin Albuţ, venit în această vară pentru a-l înlocui pe Coman cînd acesta este indisponibil, şi cu tînărul Drăghia, iar Sabău mai vrea un portar de valoare pentru a ataca noul sezon.

5 ani şi jumătate a jucat Coman în Giuleşti (2004, 2005-2008 şi 2010-2012), cîştigînd 3 trofee: două Cupe ale României (2006, 2007) şi o Supercupă (2007)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.