Liga 1

Portarul Ciuculescu explică de ce crede că s-a renunţat la el: ”Am greşit!”

Ciuculescu a făcut parte din primul cantonament al Stelei

Articol de Costin Mihai  —  duminică, 08 iulie 2012

Portarul Ştefan Ciuculescu spune că nu a făcut niciodată glume pe seama patronului, dar că a călcat strîmb întîrziind la un antrenament al echipei.

Lăsat acasă de Laurenţiu Reghecampf, pentru că ar fi făcut glume pe seama patronului Gigi Becali, tînărul goalkeeper Ştefan Ciuculescu explică situaţia.

"Nu m-am certat cu domnul Reghecampf niciodată şi nu am avut probleme cu dînsul. Recunosc, îmi place să imit anumite personaje, dar nu am făcut-o niciodată în cantonament. Cu atît mai mult nu aveam cum să-l imit pe domnul Becali. Eu am greşit cînd am întîrziat la un antrenament, atunci s-a schimbat programul şi am ajuns mai tîrziu. Am discutat cu antrenorul înainte de a pleca în cantonament şi i-am spus că nu voi imita pe nimeni, că nu voi face glume şi aşa a fost, m-am ţinut de cuvînt!", a spus Ciuculescu la GSPTV.

Explicaţia antrenorului
Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi el despre situaţia goalkeeper-ului de 18 ani: "Antrenorul de portari, Eugen Nae, a spus că Ştefan nu-l poate depăşi pe Valentin Cojocaru şi de aceea el nu a mai venit cu noi în al doilea stagiu. Fiecare fotbalist de la Steaua ştie că dacă va face o glumă la adresa patronului nu va mai fi la echipă!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.