Campionate

FOTO&VIDEO Delir la prezentarea lui Seedorf la Botafogo. Olandezul a şi fost amendat :O

+9 Foto
Clarence Seedorf în timpul prezentării la Botafogo (foto: Reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 iulie 2012

Nebunie la Rio de Janeiro provocată de sosirea lui Clarence Seedorf, care a acceptat să evolueze pentru Botafogo după un deceniu petrecut la AC Milan. Vînzoleala a început încă de la aeroprt, unde mijlocaşul de 36 de ani a fost întîmpinat de peste 1.500 de suporteri. S-a mutat apoi la prezentare.

În jur de 10.000 de oameni s-au aflat în stadionul ”Engenhao”, înaintea meciului cu Bahia (3-0), pentru a-l vedea în premieră pe olandez în alb-negru. Seedorf a sosit cu elicopterul, a salutat publicul de la centrul terenului şi a arătat tricoul pe care-l va îmbrăca în cele două sezoane de contract, cel cu numărul 10.

”Mulţumesc mult pentru afecţiunea voatră. Săptămîna viitoare o să încep munca pentru a o ajuta pe Botafogo să renască”, a declarat Clarence. La decizia sa a contat mult şi faptul că soţia sa este braziliancă, cei doi avînd deja un apartament într-un cartier de lux din Rio.

4 Champions League are cîştigate Seedorf, singurul jucător triumfător cu trei echipe diferite: Ajax (1995), Real Madrid (1998), Milan (2003, 2007)
2
titluri de campioană a Braziliei are Botafogo, cucerite în 1968 şi 1995

Seedorf a avut parte şi de un eveniment neplăcut. El a fost oprit de poliţie în timp ce circula cu maşina prin Rio, la ora 01:30 dimineaţa. A fost supus testului cu alcool, rezultatul fiind negativ, dar n-a scăpat de sancţiune: a fost amendat deoarece nu avea asupra sa permisul auto, nici actele vehiculului, aflat în proprietatea unui prieten din celebrul oraş brazilian.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.