Liga 1

Lovitură de teatru! Copos blochează plecarea lui Coman de la Rapid!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 iulie 2012

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a spus că portarul Dani Coman poate pleca la Anorthosis, dar doar în schimbul unei sume de bani, nu din postura de jucător liber de contract.

"Coman are contract cu Rapid şi trebuie să îl respecte. Aşa cum noi respectăm contractele şi el trebuie să facă la fel. Am înţeles că vrea să plece în Cipru, dar o va face doar în schimbul unei sume de transfer. Nici să plece liber de contract nu se poate pentru că Rapid a cheltuit destul de mulţi bani cu Dani Coman", a spus Copos pentru Mediafax.

Finanţatorul rapidist explică şi care e motivul pentru care nu îl lasă pe Coman să plece gratis. Acesta îl laudă pe portarul Rapidului pe care îl consideră cel mai bun din România.

"Dani Coman este cel mai bun portar din România de departe. Iar ca să aducem acum un portar de valoarea lui va trebui să cheltuim cîteva sute de mii de euro. De aceea cred că este nevoie de o sumă de transfer pentru a compensa suma pe care o vom cheltui pentru aducerea unui alt portar", a mai spus acţionarul Rapidului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.